Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Моделът и бивш футболист, пременен в стилна куртка, сподели, че държи на българските ястия приготвени с био продукти
Ето няколко причини, които добрите готвачи знаят и недопускат
Ако ще се прави картофено пюре, картофите е добре да се нарежат на малки парченца
Сочно, по-сочно, най-сочното и апетитно картофено руло
Преди да поставите нарязаните картофи в загрят тиган или друг съд с мазнина, трябва да се залеят с вряща вода и да се държат в нея за 3-5 минути
По този методът ще се получи върхът
Допълват се перфектно с малко скълцан пресен магданоз и малко препечен хляб
Ако спазваме традициите, ще купуваме в пъти по-малко, а май ще е най-добре да поръчаме от ресторант, ако не сме много хора
Шунката в наши дни е пълна с химикали, които тровят организма ни и водят до рак
За всички гости и местни жители шеф готвач Махмуд Ал Байруми приготви пресен паламуд и реване по арабски